ju

ju

tiistai 13. helmikuuta 2018

Metsäretkellä

Metsäretkellä

Eilen olin yhden päivän vapaalla, mikä tarkoittaa pesukoneen täyttöä, ruoan laittoa ja nopee rästihommien purkua. Toki illalla pääsin myös puhumaan ja kouluttamaan elvytyksen saloja. Nyt olen taas pari vuoroa omissa töissä ja poikkean muissa töissä yhden päivän vierailevana tähtenä. Kiirettä pitää, mutta loma jo häämöttää nurkan takana.

Eilen väsäsin uuniin lasagnen, kun oli jäänyt juustokannikoita jääkaappiin. Juustokastikkeeseen ne häviää hienosti ja uuniruoka antaa hetken keskittymisen johonkin muuhun. Ilonan läksyt oli saatu talkuttua ja Viljamin koealue kuulustelut jätin myöhemmälle suosiosta. Koealueen kuulustelu on minusta aika hauskaa, sillä itsekkin voi verestellä asioita ja oppia uusia juttuja. Otan asian siltä kantilta. Eilen oli aiheena ortodoksi- ja katolilainen kirkko.

Päätimme lähteä metsäretkelle Ilonan ja Timon kanssa. Meillä päin Torvelassa lämpiää  talvella kaksi taloa. Hiljaista on näin arkisin teillä, kun taksitkin on lapsikuormat kotiuttanut.  Niinpä päätimme lähteä polttopuumetsiä ihailemaan ja otimme kopukat mukaan lenkille ( ja koirat). En siis edelleenkään nauti ratsastuksesta ;) Hepat narun perään kävelemään. Timo, meidän ponipoika otti Sussun narun jatkeeksi ja menipä ne reipasta tahtia! Ilona talutteli Huimaa, kunnes päätti ettei haluakkaan talutella.. Kiva oli kopsutella talvikelissä ja nälkähän siinä touhussa myös tuli. Hevoset tarhaan ja heinät perään, me sisälle nauttimaan ihansata lasagnesta. Olipa se hyvää, vai saiko ulkoilma vatsan kurnimaan..

  Nautitaan talvesta!  
     -Martsa


Timo ja Sussu otti melkoisen kirin kun kaukana jo menevät. Huima niin kuuliaisesti lompsi Ilonan kanssa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

NIhtilän Napero Ja Antero

  No niinpä Pikku- Musta aikanaan sai karitsat, tarkalleen ottaen 22.3. potrat pojat eli pässit. Pässit kävivät maidolla heti kättelyssä hie...