ju

ju

maanantai 6. marraskuuta 2017

Hyggeilyä ja hyvää mieltä

Hyggeilyä ja hyvää mieltä


Manantait ovat aina uuden alku, maanantaisin aloitetaan laiharit, uusi työviikko ja kouluviikko. Tänään vapailen ja viimeistelen reissuun lähtöä. Lampola ja ankkala kuivitettava ja lisättävä imupatjaa ja olkia. Heinäkuorman ajaminen valmiiksi talliin, niin Eemelin ei tarvitse niitä aamulla ennen töihinsä lähtöä repiä perässään. Kaiken laittaminen niin valmiiksi kuin pystyy. Huolehdin, tiedän ihan turhaan mutta pystyn rentoutumaan aina paremmin, kun turhaa säätöä ei ole kotona.
Hevosten kanssa maastoilua, koirat mukaan lenkille.. Saan haistaa marraskuun lämpöisen ja maatuvan ilman. Hiljennellä, katsella ympärilleni rauhassa. Maailma hevosten korvien välistä katsellen on ihan erilaista kuin talsiminen vaan.Terapeuttista.

Huiman selästä on ihanat näkymät, paksu kaula jota välillä halata ja liikkuvat karvakorvat jotka kuuntelevat minun pajatusta.

Lasten tullessa koulusta alkaa oma sutina, läksyjen tekoa keittiön ruokapöydässä minun tehdessä ruokaa. Paljon asioita, koulukuulumisia ja yhteistä aikaa. Illalla saunaan ja unten maille ajoissa.
Aamulla aikainen herätys, sillä ennen starttia teen aamutallin ja sanoin eläimille myös heipat.

        Heippi!

                -Martsa
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

NIhtilän Napero Ja Antero

  No niinpä Pikku- Musta aikanaan sai karitsat, tarkalleen ottaen 22.3. potrat pojat eli pässit. Pässit kävivät maidolla heti kättelyssä hie...