ju

ju

perjantai 24. marraskuuta 2017

Höntsäily- perjantai

Höntsäily- perjantai

Taas on perjantai! Miten nämä viikot suorastaan juoksevat. Ja tasan kuukausi jouluun. Eilen aloitin uudet tumput, hempukkaisen suloiset pinkit. Lahjakääröön nekin menevät. Illalla kävimme saunassa Padasjoen uimahallissa, tietysti samalla uimassa. Se on ihan paras uimahalli! Tai minä tein lihasjuttuja vedessä, siitä saa hyvän vastuksen, Tänään vähän lihaksissa tuntuukin eilinen jumppa.Se on ihan paras uimahalli! Halpa ja simppeli. Ja siisti! 

Ratsastamassa kävin aamun hämärän väistyessä ja sen päälle pikku verryttelynä Timon kanssa siivosimme talon. Meillä on siihen selkeä jako, hän imuroi minä moppaan. Tässä huushollissa näkee siivouksen jäljen. Sen verran kuraa, mutaa ja hiekkaa koirat kuljettaa tassuissaan sisälle. Siisteyttä kestää niin kauan kun koirille tulee seuraava pisuhätä. Eli jos haluaa nauttia siististä kodista, se pitää nauttia heti, mieluummin jo siivotessaan..

Mutta nyt istahdan taas kutimien äärelle, nautin kotoilusta ja viimeisestä vapaapäivästäni ja odotan ruokaa. Uuniruokaa, jota ei tarvitse hämmennellä ja tehdä. Kypsyy itsekseen. Ihan parasta!

Kivaa perjantaita sullekkin!

  -Martsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

NIhtilän Napero Ja Antero

  No niinpä Pikku- Musta aikanaan sai karitsat, tarkalleen ottaen 22.3. potrat pojat eli pässit. Pässit kävivät maidolla heti kättelyssä hie...